Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Familieveiledning

Familieveiledning hos INUA hjelper familier med å bygge sterke og sunne relasjoner. Vi tror at hver familie er unik, og derfor tilpasses vår veiledning deres spesifikke situasjon. Gjennom en empatisk og ikke-dømmende tilnærming oppfordrer vi familiemedlemmene til å dele sine følelser og tanker, samtidig som vi gir dem støtte og veiledning for å finne løsninger som passer for dem. 

Klikk her for å bestille tjeneste

Kurs & Foredrag 

Våre skreddersydde kurs for kommuner, utdanningssektoren, organisasjoner og aktører i næringslivet er utformet for å fremme inkludering og mangfold. Vi tilpasser kursene etter deres spesifikke behov og målsettinger. 
Gjennom interaktive workshops og engasjerende presentsjoner, gir vi deltakerne innsikt i betydningen av flerkulturell forståelse og interkulturell kommunikasjon, hvordan skape et inkluderende arbeidsmiljø og hvordan dra nytte av mangfold for å fremme innovasjon og suksess.

Klikk her for å bestille tjeneste

Konsulentbistand

INUA tilbyr målrettet konsulentbistand for skoler og sosiale tjenester. Vi håndterer utfordringer som antisosial atferd og skolevegring, og fremmer inkludering og mangfold i utdanningsmiljøer. For barnevern, NAV og flyktningetjenesten, fokuserer vi på familieveiledning og enslige gjennom kulturformidling, og fremmer forståelse i flerkulturelle samfunn.

Kontakt oss her for skreddersydde løsninger som møter dine unike behov.

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn