Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vårt Team 

Vårt team består av lidenskapelige og erfarne eksperter med spesialkompetanse innen flerkulturell forståelse, psykisk helse, ufrivillig skolefravær og familierelasjoner. Vi er stolte av vårt mangfold og ekspertise.

Vår Visjon 

Vi er engasjert i å hjelpe etniske minoriteter, kommuner, utdanningssektoren og næringslivet med inkludering og integrering. Vårt mål er å bygge et samfunn der alle har muligheten til å vokse og trives.

Interessert i våre tjenester eller et samarbeid? Ta kontakt med oss! Sammen kan vi arbeide mot et mer inkluderende samfunn.

Bengehya Buranga er lektor med mastergrad i menneskerettigheter og flerkulturell forståelse, og videreutdanning i matematikk og spesialpedagogikk med fordypning i mangfold & inkludering og ufrivillig skolefravær.

Han har blant annet jobbet som betjent ved Ila fengsel og forvaringsanstalt, som tolk for flyktningetjenesten i Elverum kommune, Noricom og Salita tolketjenester, som begeistringsagent ved Sedsvoll skole, og som kontaktlærer og miljøterapeut i Eidsvoll kommune.

Bengehya har erfaring fra undervisning, veiledning og oppfølging av barn, unge og voksne med og uten minoritetsbakgrunn. Han har fulgt opp flyktninger og minoritetsspråklige barn og unge og deres familier i barnehager, barne- og ungdomsskoler og Barnevernet, samt drevet miljøterapi i skole og rus & psykiatrisk helsetjeneste.

Han har kurs og sertifisering blant annet innen ungdomscoaching, psykisk helse, tegn og symptom på rus, sikkerhet og tolking.

 


Baguma Buranga er lektor med opprykk fra Universitetet i Oslo. Han har jobbet i ni år på Tokerud skole på Stovner. I tillegg har han hatt hovedansvaret for inkluderingsprosjektet til Barne- og Ungdomsrådet i Oslo (BURO). I dette prosjektet videreutviklet han blant annet kurset "Inkludering og Interkulturell kommunikasjon", som senere har blitt benyttet i kurstilbudet til Frivillighet Norge. I flere år har Baguma også arbeidet som tolk for Noricom.

For øyeblikket jobber han som norsklærer på avdelingen for minoritetsspråklige på Kuben videregående skole. Ved behov for flerkulturell kompetanse tar han også på seg konsulentoppdrag for barnevernet.

 


 

Hewan Negassi har mastergrad i Rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Etter å ha jobbet som juridisk rådgiver og advokatfullmektig i noen år, jobber hun i dag med noe helt annet.

Hun brenner for å se mennesker finne sin plass i sunne fellesskap og i samfunnet for øvrig, og jobber derfor med veiledning inn i nære fellesskap i Filadelfiakirken Oslo og Ungdom I Oppdrag Oslo.

Fra før av har hun arbeidserfaring fra Forsvaret, innehatt flere styreverv og ledende ansvar i ulike typer frivillig arbeid. Ved siden av jobb har hun også erfaring med å skrive musikk.

 


Emanuel Buranga studerer for tiden en Master i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, etter å ha fullført en Bachelor i samme fag ved NTNU i Trondheim. 

Emanuel har også 3 års arbeidserfaring som kontaktlærer ved Skjønnhaug skole i Oslo, og tidligere bidratt til norskopplæring for innvandrere som vikaransatt ved Elverum læringssenter.

I tillegg til erfaring fra utdanningsmiljøet har Emanuel også erfaringer fra musikkbransjen, med roller som produsent og deltakelse i turnéer over hele Europa. 

 


Ane Føleide ble utdannet sosionom ved Diakonhjemmet høgskole i 2011.

Hun har tatt ett år med interkulturell kommunikasjon ved SFS. Ane  har også jobbet ett år i Mali for NMS hvor hun jobbet med barn både i barnehage og skole. Hun reiste rundt i landsbyer og fikk lære mer om kultur og brobygging av kulturer.

Hun har kurs i MOD ( Mangfold og dialog), jobbet som leksehjelp for burmesiske flyktninger for Telemark rødekors  og vært med å starte opp en barnebolig for barn med særskilte behov for Lørenskog kommune i 2016.

Ane jobber nå på Preståsen barneskole hvor hun jobber som lærer for barn med særskilte behov.

 


Eugene Eben-Ezer er en fotograf og kunstner som lar sin kreativitet blomstre gjennom foto, film, dikt og posei. Han har en allsidig bakgrunn, med fagbrevutdanning som maskinsnekker, men de siste to årene har han jobbet som fotograf ved den anerkjente klesbutikken YME Universe. 

Eugenes fascinasjon for bilder har ført han fram til utstillingsrom både på Jomfruland og i hjertet av Oslo, hvor han har delt sin visjon gjennom tankevekkende fotoutstillinger. Han har også samarbeidet med fremvoksende og etablerte navn i musikkbransjen.

Eugene er også en ordkunstner, og en gang i måneden stiger han frem på slampoesi-scenen for å levere gripende fremførelser av sine dypgående tekster. 

I dag jobber Eugene i barnehage og som ungdomsveileder i Hope 4 U i etablering av nettbasert bruktbutikk. 

 

Solvor Drevsjø Flisram har bachelor i interkulturell forståelse. Gjennom studiet har hun gjennomført feltarbeid hos diverse organisasjoner som jobber med integrering. 

Solvor har arbeidserfaring fra barnehage og barneskole. 

I dag studerer hun barnevern ved Universitetet i Stavanger. 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn